© 2024 Clinica Stomatologica Dr. Octavian Honciu - Implanturi si fatete dentare - Clinica stomatologica Buzau

HONCIU STOMA DENT SRL 

Cod fiscal: 41590847, Număr înmatriculare: J10/1141/2019 , Sediul: Buzau, Bulevardul Unirii PTTR Tronson 1, Etaj 1

Bulevardul Unirii, Bl. 5B (PTTR) TR1, Buzău, 120300

Luni - Vineri

09:00 - 19:00

 

 

Bulevardul Unirii bloc 5B (PTTR) TR1, Buzău, 120300

Luni - Vineri

09:00 - 20:00

Sâmbătă

09:00 - 19:00

 

 

Clinica Stomatologica Dr. Octavian Honciu | Clinica Stomatologica Buzau
Clinica Stomatologica Dr. Octavian Honciu | Clinica Stomatologica Buzau
Clinica Stomatologica Dr. Octavian Honciu | Clinica Stomatologica Buzau
Clinica Stomatologica Dr. Octavian Honciu | Clinica Stomatologica Buzau

Termeni și condiții

Soluționarea litigiilor

ANPC

Politica de cookie-uri

Protecția datelor personale

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Confidențialitate

Clinica Stomatologica Dr. Octavian Honciu | Clinica Stomatologica Buzau
25 mai 2023

Importanța implanturilor dentare | Dr. Octavian Honciu |Clinica Stomatologica Buzau

Implanturile dentare reprezintă o soluție revoluționară în stomatologie pentru pacienții care suferă de pierderea dinților. În special în Buzău, implantul dentar și importanța acestuia devin tot mai vizibile și căutate. Acest articol explorează importanța implanturilor dentare pentru sănătatea orală și estetică, evidențiind și contribuția importantă a Clinicii Stomatologice Dr. Octavian Honciu în Buzău în acest domeniu.

 

Importanța implanturilor dentare

 

  • Restaurarea funcționalității dentare: Pierderea dinților poate afecta capacitatea de a mesteca și de a vorbi corect. Implanturile dentare înlocuiesc rădăcina naturală a dintelui, oferind stabilitate și funcționalitate, permițând pacienților să se bucure de o dantură funcțională și să savureze alimentele preferate fără dificultăți.
  • Îmbunătățirea esteticii dentare: Un zâmbet frumos și sănătos poate crește încrederea și îmbunătăți calitatea vieții. Implanturile dentare sunt proiectate pentru a se potrivi perfect cu ceilalți dinți naturali, oferind o soluție estetică excelentă și obținând un aspect natural și armonios.
  • Menținerea sănătății osoase: Pierderea dinților poate duce la deteriorare osoasă în zona respectivă. Implanturile dentare stimulează creșterea osoasă și previn atrofia osoasă, menținând sănătatea și integritatea osului maxilar sau mandibular.
  • Confort și stabilitate: Implanturile dentare sunt integrate în osul maxilarului sau mandibulei, oferind pacienților o senzație confortabilă și naturală în cavitatea orală. Ele nu alunecă sau se mișcă, așa cum se întâmplă în cazul protezelor dentare tradiționale, și permit pacienților să se simtă în largul lor în timpul vorbirii sau mestecării.
  • Durabilitate pe termen lung: Implanturile dentare sunt realizate din materiale durabile și rezistente, cum ar fi titanul. Acestea au o durată de viață îndelungată și, cu o igienă orală corespunzătoare și vizite regulate la dentist, pot dura mulți ani sau chiar o viață întreagă.

 

 

Clinica Stomatologică Dr. Octavian Honciu - Partenerul tău de încredere în Buzău

 

În Buzău, pacienții pot conta pe Clinica Stomatologică Dr. Octavian Honciu pentru servicii de implantologie dentară de înaltă calitate și personalizate. Echipa clinică este alcătuită din profesioniști cu experiență și pasionați de stomatologie, conduși de Dr. Octavian Honciu, un specialist recunoscut în domeniu.

 

Serviciile oferite de Clinica Stomatologică Dr. Octavian Honciu

 

  • Evaluare și consultanță profesională: Clinica oferă consultații inițiale complete, în care pacienții sunt evaluați în mod detaliat și li se oferă informații despre opțiunile de tratament și avantajele implanturilor dentare.
  • Proceduri avansate de implantologie dentară: Utilizând cele mai moderne tehnici și tehnologii, clinica efectuează cu succes procedurile de inserare a implanturilor dentare, asigurând confortul și siguranța pacienților.
  • Planificare individualizată a tratamentului: Fiecare pacient beneficiază de un plan de tratament personalizat, adaptat nevoilor, dorințelor și bugetului său.
  • Îngrijire postoperatorie și monitorizare: După procedura de implant dentar, pacienții sunt monitorizați și sprijiniți în perioada de vindecare, iar clinică oferă instrucțiuni și sfaturi pentru îngrijirea corectă a implantului.

 

Implanturile dentare reprezintă o soluție de încredere și modernă pentru pacienții care suferă de pierderea dinților, oferind multiple beneficii în privința funcționalității, esteticii și sănătății orale. În Buzău, Clinica Stomatologică Dr. Octavian Honciu se evidențiază ca o opțiune de încredere, oferind servicii profesionale și personalizate în domeniul implantologiei dentare. Iar pacienții pot avea încredere în echipa de experți pentru a le reda un zâmbet strălucitor și o dantură sănătoasă.